Gift för nybörjare på SVT: “En halsbrytande kärlekskarusell”

March 6, 2012 in frontpage, nyheter

Gomorron Sveriges litteraturrecensent, Yukiko Duke, var väldig nöjd med Gift för nybörjare, som har nu kommit ut hos Rámus, och kallade boken bland annat för en “en halsbrytande kärlekskarusell” med ”svart komik som gnistrar mellan raderna”.

Boken säljs bland annat genom Bokus för 184 kronor (ni behöver inte köpa den, men gå absolut omedelbart och gilla den!).

Jag kommer sen att presentera boken på en liten resa genom Sverige senare i månaden, som börjar i Umeå på Littfest fredagen 16. mars, tillsammans med Anja Utler, med prat och läsning från boken under dagen och sedan poesiläsning på kvällen; fortsätter i Stockholm på söndagen tillsammans med Anja Utler och Kajsa Sundin på Rönnells Antikvariat; Göteborg med läsning och poesi på tisdagen; och slutar med Stanza i Malmö på torsdagen, tillsammans med Johan Jönson, Helena Österlund og Rozalie Hirs.

Här har ni Yukiko Duke på Gomorron Sverige – Gift för nybörjare kommer senast, efter ungefär 12 minuter.